Get Adobe Flash player
Nieuwetijdskinderen
Basisinkomen
Magische Foto's
Gezondheid
Boeken
Column's Monique

Zoek Hier

Nieuwsbrief

Wenst u graag de nieuwsbrief te ontvangen. meld je dan hier aan.

Share it

Column Monique: Nieuwetijdsouders gezocht..

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hoe komt het toch dat mijn Nieuwetijdskindje zich gaat uiten op het moment van naar bed gaan. Mijn kind voelt zich veilig en warm. Vraagt nog even om een extra knuffel.

We giebelen wat en ik stop haar nog eens extra toe.

Ik voel als Nieuwetijdsmoeder een lichte aarzeling en voel dat er wat komen gaat. Ik wacht af, ook moe van de hectiek van alle dag, maar iets zegt me te wachten.
"Mamma"..,
We kletsen wat en na een minuut of 5 begint zij dan toch langzaam over het onderwerp wat eigenlijk al een beetje als een rode draad door onze dag loopt.
The Circle of Life...Wat is geboorte en wat is dood? Bij toeval worden er baby's en kittens geboren in onze omgeving en op tv.
Dat brengt ons tot The meaning of Life...

Wie zijn We, en Waarom zijn we hier?
Ik voel mijn hart open gaan en wil haar zóveel vertellen. Het gaat als vanzelf. Mijn woorden veranderen in een waterval van uitleg.Waarop ze haar conclusies trekt en bedenkt dat als ik als ik niet had bestaan, bij wie ze dan geboren had willen worden..Ze kiest haar favoriete moeder en Liefdevolle vader. Een beetje giebelend geeft ze toe dat ze dan bij een bekende christelijk geaarde vrouw zou willen komen. Ik zie haar als een pracht van een verlichte vrouw. Ik snap wel waarom ze haar kiest. Waarop ik haar uitleg dat de stroming van religie niet uitmaakt. Alles is okee, zolang het maar vanuit Licht &Liefde gebeurd. Ik zou mijn dochter met alle Liefde aan deze vrouw toevertrouwen.
De vader..daar komt ze met moeite uit. Ze kiest voor haar Liefdevolle opa, moeilijk voor zichzelf, maar met een hart van Goud.
Ik voel hoe ik word geraakt in mijn emotie. Waarom kiest ze niet haar huidige vader?

Ik zie hoe ze worsteld met haar emoties. Ik voel dat ze haar gevoel wegduwt. Ze wordt immers al wat groter en emoties tonen is voor haar altijd lastig geweest. Ik vraag haar of ze kan vertellen wat ze nu voelt. En of ze dat uberhaupt wilt. Ze twijfelt, maar vindt het goed.
Moeilijk kan ze omschrijven wat ze voelt. Waarop ik haar help en wat voorbeelden geef.
Op dat moment word ik me opnieuw bewust, hoe lastig taalgebruik voor ons soort mensen is. Hoe omschrijf je nu precies wat je vanuit je diepste Zijn voelt?
Gelukkig zijn we ook nog eens sterk telepatisch verbonden, dat maakt het een stuk makkelijker.

Ik streel haar door haar haren en vertel haar dat alles oké is. We zijn dezelfde, begrepen en onbegrepen in deze wereld. Verward, maar Liefdevol. Op zoek naar een verklaring van Onszelf. Ze weet waarom ik ons Nieuwetijdsmensen noem en leg haar na haar vraag nog eens uit waarom we hier we hier zijn.

Uiteindelijk komt met wat tranen de verlossende opmerking.. "mamma, als jij er niet meer bent, (het woord dood gebruikt ze liever niet, en ik voel dat ze daar gelijk in heeft, dood bestaat immers niet) dan ga ik bij 1 van de 2 oma's wonen en niet bij pappa! Waarop een flinke zucht volgt.
Opnieuw word ik emotioneel. Hier raakt ze me mee. Is dit een traan van verdriet of van trots? Mijn meisje wat word je toch groot.
Als ik haar om uitleg vraag, komen er wel wat emotionele verhalen los.
Het delen met nieuwe kinderen, een andere vrouw naast je vader, nieuwe regels. Maar bovenal voel ik dat ze haar plekje nog niet gevonden heeft. Geen veiligheid en geen erkenning om wie ze is. Mijn kindje die knokt om haar persoonlijkheid te laten zien. Mijn nieuwetijdskind die voordurend heen en weer geslingerd van de oude onderdrukkende mentaliteit van haar vader,naar de Liefdevolle en warme veilgheid van haar moeder.
Ik knuffel haar nog eens, waarop zij emotioneel zegt..."Ga alsjeblieft nog niet dood Mamma, kijk alsjeblieft goed uit met oversteken."

Ik voel dat ik op een diepere laag word aangesproken! Niet alleen op mijn verantwoordelijkheid als moeder. Maar ook op mijn Taak als Nieuwetijdsmoeder en -/kind!
En dat terwijl ik vanmorgen nog heb verteld bij mijn psycholoog, dat het leven mij zo weinig brengt. Met niet meer voor ogen in deze maatschappij ,dan het ervaren van ziek zijn.

Maar de maatschappij veranderd, dat ziet iedereen, zoniet dan voelen ze het wel, diep van binnen. Alle nieuwetijdsmoeders en -vaders laat je zien! Onze kinderen hebben ons nodig!
En er komen er nog veel meer aan. Ze staan klaar, om met grote getalen te mogen komen. Wij mogen ze ontvangen!
"Kom maar lieve, prachtige kinderen". De tijd gaat keren, we hebben jullie nodig!
Ik ben er voor jullie, als een moeder. Kom maar halen wat je verlangd.Ik zal jullie vertellen en meenemen naar de tijd van Rust, Heelheid, Begrip, Licht, Liefde, Kleuren en alle Liefdevolle LichtWezens. Laat je niet wijsmaken dat je anders bent. Je bent een Prachtig Volwaardig Wezen uit een schitterende dimensie die zijn/haar ervaringen wilt delen.
Daal maar naar beneden Lieverds..ik vang jullie op!

 

Bron: Monique

 

 

Column Monique: Nieuwetijdsouders gezocht.. - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Enkel Members

Hier kunt u inloggen als member

Donatie

Dank je wel voor je donatieKies je Taal

Volg ons